rain

Zidni paneli i fasadni sistemi

ZIDNI PANELI

NAMJENA

INDUSTRIJSKE I PROIZVODNE HALE

INDUSTRIJSKE I PROIZVODNE HALE

Isto kao i krovni paneli, zidni paneli imaju veliku ulogu u montaći industrijskih ili proizvodnih postrojenja. Brzina gradnje, izvrsna toplinska izolacija i čvrstoća materijala osnovne su činjenice radi kojih se brojni investitori odlučuju na ovaj proizvod.

PROFESIONALNI RASHLADNI OBJEKTI

PROFESIONALNI RASHLADNI OBJEKTI

Od industrije do malih ugostiteljskih objekata primjena zidnih izolacijskih panela u svrsi dodatnih ili glavnih rashladnih komora je nazaobilazna.

MODULARNI OBJEKTI

MODULARNI OBJEKTI

Modularni objekti manjih formata bez velike papirologije za njihovo postavljanje, postaju sve popularniji u današnjim kampovima i resortovima.

FASADNI SISTEMI

NAMJENA

POSLOVNI OBJEKTI

POSLOVNI OBJEKTI

Poslovni objekti najčešći su primjer raznih oblika fasadnih sistema. Radi svoje praktičnosti ventilirajuće fasade su opcija koja je nezaobilazna prilikom projektiranja poslovnog objekta.

MODERNA GRADNJA

MODERNA GRADNJA

Primamljv izlgled modernih fasadnih sistema najčešći su izbor projektanata koji svojim dizajnom oblikuju najluksuznije objekte po svim dijelovima svijeta.

SANACIJE

SANACIJE

Praktično, brzo i bez puno krpanja starih rupa, ovo rješenje daje moderan i primamljiv izgled nekad oronulim objektima. Praktični su radi lakoće i svoje estetike, te pružaju dovoljno prostora kako bi se ispravili početni nedostaci prvobitnih projekata.

ENERGETSKA UČINKOVITOST ZIDNIH PANELA

Jedna od glavnih prednosti modernih zidnih panela je njihova sposobnost da pružaju izvanrednu toplinsku izolaciju. Zidni se paneli mogu se sastojati od različitog izolacijskog materijala koji se nalazi između dvije čvrste površine, odnosno lima, a upravo to omogućuje značajne uštede energije. Moramo napomenuti da su mnogi paneli proizvedeni od recikliranih materijala, čime se promiče održivost i smanjuje ekološki otisak. Obzirom na globalne klimatske promjene, energetska učinkovitost postaje sve važnija, a paneli pružaju rješenje koje je definitivno ekološki osvješteno i ekonomično.

JEDNOSTAVNOST I BRZINA MONTAŽE PANELA

Zahvaljujući dimenzijama po mjeri i lakoći rukovanja, paneli omogućuju brzu i učinkovitu montažu. Ovo ne samo da smanjuje troškove rada, već i skraćuje vrijeme potrebno za dovršetak Vaših građevinskih radova.

ZIDNI PANELI I ESTETIKA

Naši zidni paneli dolaze u širokom spektru boja, tekstura i dizajna. Bilo da je riječ o matiranim, reljefnim ili trapezoidnim zidnim panelima, uvijek postoji mogućnost izbora boja, tekstura i dizajna kako bi se savršeno estetski uklopili u Vaše želje i u samu okolinu oko Vašeg projekta. Ova estetska fleksibilnost omogućuje arhitektima i dizajnerima da realiziraju svoje vizije bez kompromisa.

TRAJNOST PANELA I VREMENSKI UVJETI

Moderna tehnologija i izbor materijala osigurava da su paneli otporni na vremenske uvjete, koroziju i oistale vanjske prirodne utjecaje. Ova trajnost znači da će zidni paneli zadržati svoj izgled i funkcionalnost tijekom dugog vremenskog razdoblja, s minimalnim potrebama za održavanjem. Upravo ta otpornost na razne atmosferilije kao i na pojačano UV zračenje čini ih idealnim za različite klimatske uvjete, kao i za različite vrste objekata.

Saznajte više o zidnim panelima!